Neddox BV

Laat uw bedrijfsprocessen niet langer beheersen door tijdrovende procedures en bejaarde applicaties, maak gebruik van een systeem dat eenvoud, structuur en resultaat samenbrengt; Neddox® software.

"Direct aan de slag met Neddox software"

Business Software

Producten Neddox levert specifieke bedrijfssoftware. De uitvoering en prestaties van uw organisatie worden aanzienlijk verbeterd door o.m. gebruikersgemak, gedegen managementinformatie en de toename van doelmatigheid.

Hardware & Netwerk

Hardware & Netwerk Wij leveren voordelige en betrouwbare werkstations, servers, pda's en netwerkonderdelen. In combinatie met ons netwerkbeheer en onze software beschikt u over een solide en duurzame totaaloplossing voor uw onderneming.

Media & Design

Website & Design Ons media- en designteam draagt zorg voor een betaalbare en creatieve uitvoering van uw visuele wensen. De ontwikkeling van websites, ontwerpen van huisstijlen en het maken van 3D-presentaties behoren o.a. tot de mogelijkheden.

Business Consultancy

Consultancy Heeft u problemen met de effectiviteit van uw bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering of operationele processen? Onze adviseurs staan u bij met hun expertise en ervaring om deze processen te verbeteren en/of te implementeren.

Aanbieding: Neddox Merchant starters-pack

Direct aan de slag met AGF software 'Neddox Merchant'. Nu 1 gebruikerslicentie inclusief laptop en printer en 2 maanden gratis ondersteuning.

Bel vandaag nog naar 088-0202600 en vraag naar de voorwaarden.

 

Beveiligingsbranche kiest voor Neddox

Neddox is door het grootste beveiligingsbedrijf van Friesland uitgekozen om hedendaagse en intelligente software voor hun meldkamer te maken. De toepassing zal worden ingezet in de toezichtcentrale te Leeuwarden. Vanuit daar zal heel Friesland worden aangestuurd.