Producten

Neddox programmatuur is unieke bedrijfssoftware die de uitvoering, beheersing en performance van uw organisatie aanzienlijk verbetert. Naast onze succesvolle software leveren wij ook een aantal diensten.

Uw software vindt u bij ons tegen de voordeligste prijzen. Kijk snel verder voor een uitgebreide productomschrijving.
Voor advies bij het maken van uw productkeuze kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen op telefoonnummer +31(0)88-0202600.

Neddox Software

Hoe u het rendement van uw bedrijf verhoogt

Neddox Merchant

Neddox Merchant

Neddox Merchant, het softwarepakket speciaal voor de bureauhandelaar in de AGF handel. Het inkopen en verkopen van goederen met partijregistratie. Logistieke afhandeling, (digitale) facturatie en vervoersdocumenten zijn een greep uit de mogelijkheden. In- en exportbedrijven kunnen snel aan de slag met Neddox Merchant. De software ondersteunt tevens de mogelijkheid tot het koppelen van een boekhoudpakket.

Neddox Warehouse

Neddox Warehouse

Neddox Warehouse is met uitstek geschikt voor groothandel danwel cash & carry van vers producten. Een handig verkoopsysteem met handterminals (PDA) waarmee besteld en realtime bonnen kunnen worden ingevoerd en vervolgens met 1 klik aan de kassa kan worden afgerekend.

Neddox Palletregistratie

Neddox Palletregistratie

Dit product is gemaakt voor de AGF handel het registreren van pallets handig voor het bijhouden van voorraad.

Neddox Mobile

Neddox Mobile

Neddox Mobile voor Merchant. U kunt op ieder moment en waar ook ter wereld uw voorraad bekijken en verkoopactiviteiten ontplooien. Neddox Mobile voor warehouse. Binnen een bestaand netwerk kan men directe verkopen doen. Neddox Mobile voor Projects. Men kan uren invullen en materiaal bestellen en bij binnenkomst afvinken.

Neddox Business Studio

Neddox Business Studio

Neddox Business Studio is een aanvullende applicatie voor Neddox Merchant waarmee u beter inzicht verkrijgt in uw rendement en waarmee u trends kunt herkennen. Door middel van grafieken en diverse overzichten heeft u grip op uw zaak.

Neddox AGF Documents

Neddox AGF Documents

Neddox AGF Documents is een programma waarmee u onderling documenten zoals bijvoorbeeld KCB's en PD's kunt uitwisselen. Dit programma is op aanvraag te verkrijgen.

Neddox Transport

Neddox Transport

Speciaal voor het transport bedrijf, het indelen van vracht en de daarbij behorende vrachtauto.

Neddox Handling

Neddox Handling

Deze variant van Neddox Merchant is speciaal gericht op in-/op- en overslagbedrijven in de AGF handel. De inslag en uitslag van goederen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Tevens kunt u netjes en snel verslag aan uw klanten doen van alle transacties en de huidige voorraadpositie.

Neddox Emballage

Neddox Emballage

Speciaal gemaakt voor de AGF handel voor het innemen en uitgeven van fust.

Neddox Projects

Neddox Projects

Neddox Projects speciaal voor diegene die met projecten werken. Men kan hierin bijhouden het aantal manuren, materiaal en statussen hiervan. Tussentijds is er een resultaat zichtbaar waarmee men kan zien hoever een project is. Ook kan men zien of er goed gecalculeerd is en de mogelijkheid bestaat om per onderdeel zijn/haar project in te delen.

Neddox Sharepoint

Neddox Sharepoint

Sharepoint is tegenwoordig niet meer weg te denken in de Microsoft wereld. Neddox heeft een Silverlight applicatie ontwikkeld welke communiceert met Microsoft Sharepoint. Bijvoorbeeld het bijhouden van taken die worden getoond in een screensaver op een groot scherm waardoor alles overzichtelijk wordt voor de medewerkers en bij het wegwerken van de taken van het scherm verdwijnen. Sharepoint is geintergreerd met Microsoft server 2008 en is goed te gebruiken via het intranet.

Neddox Guardian

Neddox Guardian

Voor de beveiligingsbranche is een specifiek programma ontwikkeld dat gemeen goed presteert. Objectbewaking, cameratoezicht, planning en mobiele surveilance zijn o.a de steekwoorden die zowel praktisch als administratief kunnen worden gebruikt met dit pakket.