Producten

De kern van Neddox software is gebouwd rondom de logistieke processen in de AGF wereld. Op zeer heldere wijze worden alle handelingen afgehandeld benodigd voor inkoop, verkoop, order en voorraadbeheer. Gekoppeld aan een uitgebreide artikel en zakenrelatie administratie is Neddox een krachtig wapen als het gaat om omzet- en winstgroei van uw bedrijf. Daarnaast biedt Neddox een boekhoudkoppeling met de 3 bekendste boekhoudprogramma's.

Producten overzicht

    Business Software Business Software

  • Neddox programmatuur is unieke bedrijfssoftware die de uitvoering, beheersing en performance van uw organisatie aanzienlijk verbetert. Naast onze succesvolle software levert Neddox ook een aantal diensten.

    Hardware & Netwerk Hardware & Netwerk

  • Voor de beste en meest voordelige hardware kunt u bij ons terecht. Onze netwerk afdeling stelt professionele netwerken samen voor iedere branche. Nu ook voordelig inkopen Hardware en netwerk. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

    Media & DesignMedia & Design

  • Neddox Media voor professionele CMS websites & webapplicaties. Tegenwoordig leveren wij ook 3d-presentaties voor bedrijven. Wij werken met de nieuwste technieken en ontwikkelomgevingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
 

Algemene Voorwaarden