De Organisatie

De oorsprong van Neddox B.V. ligt in het ontbreken van geschikte en betaalbare bedrijfssoftware voor AGF-bedrijven en organisaties. Sinds de oprichting in 2002 is de missie van onze onderneming: “Het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke, pragmatische en kostenefficiënte software voor de AGF-markt.” Een voortdurend toenemend aantal klanten in de cash & carry, im- en export en de biologische tak van de AGF maakt gebruik van producten en diensten van Neddox.®

De Organisatie

Geschiedenis

Neddox B.V. werd in 2002 opgericht door Remco Koedoot onder de toenmalige naam Tradocs. Het doel van de onderneming was het ontwikkelen van kostenefficiënte en gebruiksvriendelijke software voor de AGF-markt. Door het toenemend aantal klanten werd besloten te gaan samenwerken met Main IT, dat zich naast software-ontwikkeling voor o.a. de huizenverhuurmarkt zich ook bezighield met beheer, implementatie en consultancy op het gebied van bedrijfsnetwerken.

Begin 2004 werd na de succesvolle samenwerking besloten te fuseren en onder de naam Neddox B.V. verder te gaan. Door de bundeling van kennis en mankracht ontstonden extra mogelijkheden voor de ontwikkeling van een nieuwe versie die volledig op .NET-technologie gebaseerd zal zijn. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de opvolger van het succesvolle AGF-pakket.

Neddox B.V. richt zich op meerdere specialisaties, waaraan verschillende diensten zijn verbonden. Deze specialisaties zijn ontstaan uit de visies van zowel opdrachtgevers als onze eigen visie op ontwikkelingen binnen de automatisering.

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en technologiëen wordt de mogelijkheid geboden een flexibele en schaalbare totaaloplossing te ontwikkelen waarbij zaken zoals continuïteit, beveiliging en productiviteit gewaarborgd kunnen worden.

Tegenwoordig:

  Neddox BV is uitgegroeid tot een totaal bedrijf dat verschillende afdelingen heeft.

 • De ontwikkelafdeling:

  Zij zijn dagelijks druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe software en het verbeteren van de huidige software. Vacatures

 • De afdeling design:

  Zij houden zich bezig met het ontwerpen en creeëren van websites en bedrijfspresentaties. Vacatures

 • De afdeling support:

  Zij houden zich bezig met de dagelijkse problematiek. Vacatures

 • De afdeling verkoop:

  Zij hebben voor u veel aanbiedingen op gebied van Hardware en Neddox software. Vacatures