Producten

Neddox B.V. biedt u AGF-software aan voor de laagste prijzen. Kijk snel verder voor een uitgebreide productomschrijving. Voor advies bij het maken van uw keuze kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen op telefoonnummer  +31(0)88-0202600.

Hieronder een beschrijving voor het gebruik van Neddox Warehouse. Het hardware pakket dat al bij heel wat klanten met succes draait.

Neddox Software
Neddox Merchant

Servers

De twee benodigde centrale servers zijn samen het hart van het netwerk; iedere taak die uitgevoerd wordt zal via één van deze machines verlopen. Hierdoor is het van belang dat de servers degelijke machines zijn met een zo laag mogelijke kans op uitval. Om hieraan tegemoet te komen zijn bijvoorbeeld de harde schijven dubbel uitgerust; bij uitval van een harde schijf zal de machine gewoon doorgaan met het vervullen van de taken. Uiteraard wordt een signaal gegeven dat er hardware vervangen moet gaan worden. Om het systeem bij calamiteiten eenvoudig op afstand te kunnen bedienen beschikt deze computer over aanvullende hardware die deze bediening mogelijk maakt. De servers krijgen ieder hun eigen specifieke taak. De eerste server (Domain Controller) heeft als belangrijkste taak het beheer en opslag van de gegevens. Daarnaast zorgt deze server voor het beleid dat aan de andere computers opgelegd wordt. De tweede server (Terminal Server) heeft als belangrijkste taak het verwerken van de opdrachten die door de handterminals worden gegeven.

Neddox Warehouse

Werkstations

Het werkstation dat op het netwerk aangesloten gaan worden is een relatief eenvoudige machine. In tegenstelling tot normale computers is dit apparaat alleen in staat om beeldinformatie over het netwerk te ontvangen en te versturen naar de centrale servers. Het voordeel van een dergelijke oplossing ligt in het feit dat deze apparaten geen draaiende onderdelen hebben waardoor ze veel beter bestand zijn tegen zware omstandigheden.

Neddox Transport

Infratructuur

Om mobiel in en voor de loods te kunnen werken, kan gebruik worden gemaakt van een draadloos netwerk. De oplossing van Symbol Technologies maakt gebruik van een Wireless Switch en één of meerdere Access Ports. De Wireless Switch is in feite het apparaat dat de draadloze verbindingen beheert, de Access Ports kunnen gezien worden als de antennes van de Wireless Switch. Een Site Survey, oftewel een radiometing, is een wezenlijk onderdeel van een goed werkend draadloos systeem indien overal dekking wordt vereist. Het voor uw situatie gewenste aantal Access Ports is op basis van een uiterst ruwe schatting gesteld op twee. Het Symbol Wireless System is het meest uitgebreide Wireless LAN systeem in de industrie. In tegenstelling tot conventionele draadloze producten is bij het ontwerp van het systeem rekening gehouden met het totale netwerk binnen een organisatie en niet alleen het draadloze gedeelte. Hierdoor biedt het een uitstekende integratie binnen de gehele infrastructuur en stelt het netwerkbeheerders in staat om op eenvoudige wijze een bekabeld netwerk uit te breiden met een zeer goed presterend draadloos gedeelte. Deze nieuwe aanpak en architectuur zorgt ervoor dat draadloze oplossingen beter beveiligd kunnen worden, flexibeler, beter schaalbaar en beheersbaar zijn. Het draadloze netwerk wordt niet door Neddox zelf geïnstalleerd maar door een geselecteerde partner die zichzelf gespecialiseerd heeft in de aanleg van dergelijke draadloze netwerken.

Neddox Handeling

Handterminals

De handterminals die in deze situatie bij uitstek gebruikt kunnen worden zijn de Symbol terminals. Deze terminals worden geleverd met het Windows platform waardoor een naadloze integratie binnen het bestaande netwerk mogelijk is. Deze zeer robuuste terminal is uitgerust met een geïntegreerde laserscanner, een snelle processor en beschikt over een ¼ VGA kleuren TFT scherm met penbediening. Door het geringe gewicht van slechts 300 gram en door het conformeren aan de industriële standaard IP54 tegen wind, stof en regen voldoet deze terminal aan de eisen die de eerder genoemde oplossing stelt. Het toetsenbord kan in een tweetal uitvoeringen geleverd worden, namelijk standaard in een 6-way uitvoering en optioneel een 15-key alpha numeriek toetsenbord. Het aantal personen dat tegelijkertijd met een handterminals zal gaan werken is drie, er zijn dus in totaal drie handterminals nodig. Optioneel kan bij deze handterminals een aanvullende garantie worden aangeschaft in de vorm van een 3-jarig onderhoudscontract op de handterminal zonder scherm en op het afzonderlijke scherm. Reparatie vindt dan binnen 3 dagen plaats. De aanschaf van deze garantie is optioneel, echter raden we u de aanschaf hiervan ten zeerste aan.

Neddox Embalage

VPN Server

Om op een beveiligde manier verbinding via het internet gebruik te kunnen maken van het netwerk is een zogenaamde Virtual Private Network (VPN) server noodzakelijk. Deze VPN server draagt er zorg voor dat alle gegevens versleuteld worden voordat ze over het internet verstuurd worden. Hierdoor is het onmogelijk deze gegevens te onderscheppen of te wijzigen. Naast het bieden van toegang tot het interne netwerk maakt deze VPN server het ook mogelijk dat de werkstations en de server op het netwerk gebruik kunnen maken van de diensten die op het internet aangeboden worden. Een VPN server is noodzakelijk om op afstand het netwerk te kunnen beheren.

Neddox Projects

UPS

De centrale servers dienen te allen tijde een stabiele stroomvoorziening te hebben. Een UPS (noodstroomvoorziening) zorgt ervoor dat eventuele pieken en korte onderbrekingen opgevangen worden zodat de server daar geen last van zal ondervinden. Tevens heeft de server de kans om bij een langdurige stroomonderbreking netjes uit te schakelen zodat geen gegevens verloren gaan.