Producten

U hebt een website, of u wilt een website, maar u wilt hem ook actueel houden. U wilt uw vacatures op Internet kunnen plaatsen, uw producten actueel op Internet presenteren, al uw nieuwtjes aan de bezoekers van uw site presenteren, of gewoon heel eenvoudig alle teksten van uw website aanpassen maar u beschikt zelf niet over de kennis om dit te doen. Is hier ook een oplossing voor?

  Content Management System

  CMS System

 • U hebt een website, of u wilt een website, maar u wilt hem ook actueel houden. U wilt uw vacatures op Internet kunnen plaatsen, uw producten actueel op Internet presenteren, al uw nieuwtjes aan de bezoekers van uw site presenteren, of gewoon heel eenvoudig alle teksten van uw website aanpassen maar u beschikt zelf niet over de kennis om dit te doen. Is hier ook een oplossing voor?
  Gebruikersgemak

  Gebruikersgemak

 • De Neddox CMS is een content management tool die zowel op het internet als op het intranet te gebruiken is. Deze tool biedt u de mogelijkheid om uw website zo actueel mogelijk te houden. U kunt met een druk op de knop tekstueel wijzigingen doorvoeren binnen uw website, nieuws items plaatsen, producten of vacatures toevoegen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende plugins, zoals een zoekmachine, statistieken en een klanten beheer omgeving. Bij de Neddox CMS is er rekening mee gehouden dat iedereen binnen een bedrijf er mee moet kunnen werken, daarom is hij zeer gebruiks-vriendelijk.
  Layout & Design

  Layout & Design

 • Wanneer u een nieuwe website wilt laten ontwikkelen of een bestaande website wilt redesignen dan komen daar een aantal zaken bij kijken. Dankzij de jarenlange ervaring van Neddox Media met het ontwikkelen van websites kunnen wij u helpen optimale resultaten uit uw investering te halen.