Diensten

Jarenlange ervaring in de AGF software branche heeft geresulteerd in een grote kennis op het gebied van techniek & voorraadheer, in- en verkoop processen. U kunt bij Neddox terecht voor consult. Ook op gebied van Hosting en Support staan wij voor u klaar.

  Consultancy

  Consultancy

 • Heeft u problemen met de effectiviteit van uw bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering of operationele processen? Onze adviseurs staan u bij met hun expertise en ervaring om deze processen te verbeteren en/of te implementeren.
  Hosting

  Hosting

 • De communicatiemogelijkheden van het Internet zijn onbeperkt. Maar het is aan de gebruikers - bedrijven, organisaties, consumenten - om deze mogelijkheden optimaal te benutten. Het zijn zaken die deels met nieuwe technologie te maken hebben. Maar alles met efficiĆ«ntere bedrijfsvoering. Ontsluiten van markten. Benutten van kansen. Neddox is een bedrijf dat ook gespecialiseerd op het gebied van InterNet u een compleet pakket kunnen bieden. Om u de mogelijkheid te geven de wereld te veroveren...
  Support

  Support

 • Op onze afdeling support zitten mensen die kennis hebben van de software die wij leveren en netwerk. De mogelijkheden voor support zijn in verschillende categorieen in te delen: Zorgeloos, Vaak en Soms. Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf en laat ons uw probleem oplossen.
 

Algemene Voorwaarden